TX Nefario - шаблон joomla Форекс

zorg premie 2

Het is weer zo ver! Het einde van 2015 is aangebroken en u krijgt talloze aanbiedingen van diverse zorgverzekeraars, maar wat is wijsheid, overstappen of bij dezelfde zorgverzekeraar blijven? Wanneer het om gezondheid gaat moet u een zorgvuldige keuze maken.

Wij weten dat de goedkoopste premie niet altijd voordelen oplevert, maar dat betekent niet dat u niet kunt besparen op uw zorgverzekering. Met enkel een basisverzekering kan een onverwachte tandartsbezoek u bijvoorbeeld honderden euro’s kosten. In tegenstelling is een aanvullende verzekering met dekking voor een bril in het pakket voor iemand met kerngezonde ogen overbodig. Het zou zonde zijn om daarvoor meer premie te betalen. Het is dus verstandig om uw zorgverzekering tegen het licht te houden nu het mogelijk is.

Wij zijn op de hoogte van de ins en outs van zorgverzekeringen en adviseren u graag over welke zorgverzekering het beste bij u past. Daarbij houden wij rekening met de hoogte van uw premie en de dekking die u nodig heeft. Ook kunnen wij uw huidige zorgverzekering vergelijken met soortgelijke zorgverzekeringen. De aanvraag van uw nieuwe verzekering en het opzeggen van uw oude verzekering via Bay Finance is gratis, zodat u kosteloos en zonder inspanning kunt overstappen.

Wilt u uw maandelijkse lasten verlagen en tegelijkertijd goed gedekt zijn? Maak dan een afspraak met ons. Wij helpen u graag! Weet u al wat u wilt? Dan kunt u nu uw zorgverzekering vergelijken en afsluiten met onze online rekenmodule. Bij vragen adviseren wij u contact met ons op te nemen.