TX Nefario - шаблон joomla Форекс

bigstock

U kent het wel, u heeft spoedig geld nodig voor de verbouwing van uw woning of om een leuke auto te kopen. Op dat moment heeft u het ruimte er niet voor om alles uit uw eigen zak te financieren. U zal dus geld moeten lenen. Krediet is een mogelijkheid om binnen korte termijn geld te lenen om uw behoeftes te bevredigen.

Wikipedia omschrijft de term krediet als volgt:

Een krediet is een zeker kapitaal (meestal geld) dat aan iemand is verstrekt maar waar op een zekere termijn een dienst of terugbetaling voor verschuldigd is, dus eigenlijk een economische term voor lening.

De omschrijving zegt het al, krediet is een lening. Om die lening terug te betalen aan de geldverstrekker zal u aflossing en rente moeten betalen, dus let op! Geld lenen kost geld! Het is daarom verstandig om goed te bekijken of krediet wel binnen uw budget past.

Wij zitten graag met u aan tafel om u persoonlijk te adviseren over de mogelijkheden om een lening aan te gaan. Onze kennis en ervaring op dat gebied willen wij graag met u delen.

Bij de volgende zaken kunnen wij u van dienst zijn:

  • Een persoonlijke lening voor uw grotere uitgaven zoals het verkopen van een auto of het verbouwen van uw huurwoning.

  • Een tweede hypotheek om uw koopwoning te verbouwen, of een tweede woning te nemen.

  • Een doorlopend krediet als u regelmatig tekort aan geld heeft.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u onafhankelijk en helder advies? Dan nodigen wij u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen.